Blogger Tips and TricksFeatured Content Slider

Σάββατο 2 Μαΐου 2009

«Όχι» από Γιωργάκη στη χριστιανική παράδοση


Μία πρόσφατος άπόδειξις του μισοχριστιανισμού των Εβραίων είναι καί ή στάσις του τότε ύπουργού Εξωτερικών της 'Ελλάδος Γ. Παπανδρέου, ό όποιος ώς εντολοδόχος του Έβραιοσιωνισμου άντετάχθη στην καταγραφή της Χριστιανικής παραδόσεως τής Ευρώπης στό προοίμιον του Ευρωπαϊκού Συντάγματος.

Σχετικώς διαβάζομεν στην «Χώραν» (29-11-2003).


Σελίδα 54 του βιβλίου «Οι Εβραίοι Ολη η Αλήθεια».







Την αντίθεση του στο θέμα καταγραφής της Χριστιανικής παράδο σης της Ευρώπης στο Προοίμιο του Ευρωπαϊκού Συντάγματος εξέφρασε χθες ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου.
Από τη Νάπολι της Ιταλίας όπου βρίσκεται συμμετέχοντας στην συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. ενόψει της Διακυβερ νητικής ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στη διάσταση των εταίρων ως προς συγκεκριμένο θέμα λέγοντας ότι το ζήτημα έχει διχάσει κάθε τα τους εταίρους προκαλώντας θερμές συνηγορίες και έντονες αντί θέσεις.
Ο κ. Παπανδρέου παρατήρησε ότι η επισήμανση αυτή δημιουργεί αισθήματα αποκλεισμού στους μουσουλμάνους, σημαντικός αριθμός των οποίων είναι ευρωπαίοι πολίτες και υποστήριξε ότι στο Προοίμιο πρέ πει να καταγράφονται οι αρχές και αξίες της Ευρώπης που αφορούν όλους και άρα θα πρέπει να αποφευχθούν αναφορές διακριτικής ση ματοδότησης.
Αναφερόμενος σέ ομολόγους του, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών είπε πως υποστήριξαν ότι δεν μπορεί να καταγραφεί μονοσήμαντα η «Χριστιανική παράδοση» της Ευρώπης στην οποία υπάρχει επίσης η ελληνορωμαϊκή διάσταση αλλά και η ανάμνηση των Βίκινγκς και των Μπόερς.


Σελίδα 54 του βιβλίου «Οι Εβραίοι Ολη η Αλήθεια».

1 σχόλιο:

  1. Είσαι πραγματικά πειραγμένος στον εγκέφαλο... η μάλλον, συγνώμη, έχεις εγκέφαλο να είναι πειραγμένος??

    Πρόσεχε μην σου αγοράσει το σπίτι κανένας Εβραίος και σε πετάξει στους δρόμους, χαχαχα. Τί βλήμα που είσαι φίλε μου.

    Φιλικά
    Ισραελμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή