Blogger Tips and TricksFeatured Content Slider

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΤΟΜΠΕΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Δεν είναι μόνο ο Ντέιβιντ Ίρβινγκ, ο οποίος υπέστη την καταστολή των εβραϊκών συμφερόντων και της Νέας Τάξης στο πετσί του.

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του "Ελεύθερου Κόσμου".


Θύματα του νέου ολοκληρωτισμού, πέφτουν και όσοι άλλοι τολμήσουν να αμφισβητήσουν τα θέσφατα. Φυσικά, όλοι εκτός της Μαρίας Ρεπούση και των συνοδοιπόρων της (Κουλούρη, Λιάκος, Βερέμης, Γιαννουλόπουλος). Αυτή μπορεί και δικαιούται, στο όνομα του δικού της ρεβιζιονισμού, να ασελγεί στη μνήμη των νεκρών του Ελληνικού Έθνους, μιλώντας για «συνωστισμούς» και άλλα χυδαία, αντιεπιστημονικά και ανιστόρητα.
Τα όσα όμως μας είπαν κάποιοι καλοί φίλοι από τη Βρετανία, μπορεί να μη μας εξέπληξαν, όμως μας έβαλαν σε σκέψεις.
Η υπόθεση
Την 1η Οκτωβρίου 2008, συνελήφθη (εκ νέου) στο αεροδρόμιο του Χίθροου ο Γερμανός στην καταγωγή Αυστραλός πολίτης δρ. Φρέντερικ Τόμπεν, στη διάρκεια στάσης (τράνζιτ) που έκανε στο πλαίσιο ταξιδιού του από τις ΗΠΑ στο Ντουμπάι.
Η σύλληψή του έγινε με βάση ένταλμα σύλληψης (European Arrest Warrant) που έχει εκδώσει εναντίον του η γερμανική Δικαιοσύνη στις 9 Απριλίου του 1999. Κατηγορείται ότι εξέδωσε στο διαδίκτυο υλικό αντισημιτικής και ρεβιζιονιστικής φύσεως», αλλά και ότι απέστειλε στη Γερμανία σε διάφορους αποδέκτες ένα newsletter, με ανάλογο περιεχόμενο. Μάλιστα, στη κατηγορητήριο, το οποίο βρήκαμε στο διαδίκτυο, κατηγορείται ότι χρησιμοποιεί ως πηγή, μεταξύ άλλων και τον Ντέιβιντ Ίρβινγκ! Τι κακούργημα! Για την ιστορία, ο πατέρας του Τόμπεν είχε προμηθεύσει τα φορτηγά με τα οποία ο Όσκαρ Σίντλερ μετέφερε τους Εβραίους που έσωσε από την Πολωνία στην τότε Τσεχοσλοβακία! Η υπόθεση του Τόμπεν θα εξεταζόταν από τη βρετανική Δικαιοσύνη στις 17 Οκτωβρίου.
Σημειωτέον ότι το ένταλμα είχε ενεργοποιηθεί αρχικά, όταν ο Τόμπεν εισήλθε σε γερμανικό έδαφος στις 3 Μαΐου του 1999 και συνελήφθη. Λίγες ημέρες μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης, ο Γερμανός δικηγόρος του Τόμπεν, Λούντβιχ Μποκ (τραβήχτηκε από την υπόθεση αργότερα, γιατί τον απείλησαν ότι θα του «φορτώσουν» το ίδιο κατηγορητήριο!), καλούσε για την ανάκλησή του, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι κινδυνεύει να σπιλωθεί η υπόληψη της Γερμανίας ως ελεύθερου και δημοκρατικού κράτους. Όμως, η κράτησή του συνεχίστηκε. Δικάστηκε επί τρεις ημέρες στο Μανχάιμ το Νοέμβριο του ιδίου έτους και καταδικάστηκε σε δεκάμηνη φυλάκιση, καθώς κρίθηκε ένοχος για υποκίνηση, δυσμενή σχολιασμό, προσβολή μνήμης νεκρών, και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 δολαρίων. Ο εισαγγελέας Χανς Κλέιν, επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο εναντίον του Τόμπεν, ζητώντας ποινή δύο ετών και τεσσάρων μηνών. Τώρα, κάποιοι ζητούν τη ρεβάνς, βάση του ίδιου εντάλματος!

Ποιος είναι
Ο Τόμπεν είναι ένας μάλλον άγνωστος στο ευρύ κοινό πρώην εκπαιδευτικός, δάσκαλος συγκεκριμένα, κάτοχος διδακτορικού τίτλου στη Φιλοσοφία και έχει ιδρύσει το «Adelaide Institute», που διατηρεί και μια δραστήρια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Προέβη στο «ατόπημα» να αποκαλέσει «ψέμα» το Ολοκαύτωμα, ενώ σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, υπογραμμίζεται πως «δεν υπάρχουν αποδείξεις» ότι το καθεστώς του Χίτλερ εξόντωνε συστηματικά τους Εβραίους. Ο ίδιος έχει επισκεφθεί όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου κρατούνταν Εβραίοι στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, συμπεριλαμβανομένου του ¶ουσβιτς, όπου και φωτογραφήθηκε, ενώ έχει διεξάγει έρευνες για το θέμα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ανατολικής Ευρώπης.

Κατακραυγή στη Βρετανία
¶νοιξε ξανά λοιπόν ο ασκός του Αιόλου για τον Τόμπεν, δεδομένου ότι η γερμανική Δικαιοσύνη, άκουσον-άκουσον, διατηρεί σύμφωνα με τα λεγόμενά της το δικαίωμα, να διώκει όσους αρνούνται το Ολοκαύτωμα, ακόμα και με δημοσιεύματα σε χώρες, όπου κάτι τέτοιο δεν είναι παράνομο! Φυσικά, κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε ένα φοβερό προηγούμενο. Οι δηλώσεις ενός Βρετανού πολιτικού, του ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ και ηγέτη του Κόμματος της Ανεξαρτησίας, είναι χαρακτηριστικές. Αν και ο ίδιος τονίζει ότι δεν συμφωνεί με τις απόψεις του Τόμπεν, ο Αυστραλός «όχι μόνο δεν έχει παραβιάσει βρετανικούς νόμους, αλλά με την απόπειρα σύλληψής του, η Γερμανία διεκδικεί δικαιώματα λογοκρισίας σε όλο το διαδίκτυο».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε με δηλώσεις του ο Βρετανός ευρωβουλευτής Τζέραρντ Μπάτεν, επικαλούμενος μάλιστα τη γνωστή ρήση του Βολταίρου «διαφωνώ με αυτά που υποστηρίζεις αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να τα υποστηρίζεις». Μάλιστα, αναρωτιέται βάση ποιου νόμου συνελήφθη ο Τόμπεν στη Βρετανία και γιατί οι Γερμανοί δεν ζητούν την έκδοσή του απευθείας στους Αυστραλούς. Παράλληλα, η έγκριτη συντηρητική βρετανική εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ», καταδίκασε τη σύλληψη, κάνοντας λόγο για «κατάφωρη επίθεση στην ελευθερία του λόγου». Μάλιστα, σε κύριο άρθρο της με τίτλο «η σύλληψη του δρ. Τόμπεν πρέπει να μας ξεσηκώσει όλους», η εφημερίδα επισημαίνει ότι «το βρετανικό νομικό σύστημα δεν πρέπει να μετάσχει σε αυτή τη διαδικασία».
Ο δε βουλευτής και εκπρόσωπος για θέματα Εσωτερικών των Φιλελευθέρων Κρις Χιούν, σημειώνει ότι η άρνηση του Ολοκαυτώματος δεν αποτελεί έγκλημα στη Βρετανία και τα οικεία δικαστήρια πρέπει να αρνηθούν την έκδοση του Τόμπεν. Η αντίδραση είναι εδώ...

Κινδυνεύουμε όλοι…
Και εδώ, ας υποστούμε την «Ενωμένη Ευρώπη»: πράξεις που θεωρούνται αδικήματα σε μια χώρα, δεν είναι σε μια άλλη. Τα εντάλματα όμως και δη το περίφημο Ευρωπαϊκό, είναι δεσμευτικά για όλους και πρέπει βάση των συμφωνιών, να εκτελούνται… Αν γράψει κάτι κάποιος δημοσιογράφος στην Ελλάδα και αυτό περάσει στο διαδίκτυο, μπορεί να εκδοθεί ένταλμα εναντίον του στη Γερμανία, να πάει κάπου (Μάλτα ή Κύπρο π. χ.) ταξίδι επαγγελματικό ή αναψυχής και να συλληφθεί. Έχει συμβεί και με φίλους μας Έλληνες… ¶σχετο αν αυτά δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό…
Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές στη Γερμανία, ο Τόμπεν, εφόσον εκδοθεί, κινδυνεύει αυτή τη φορά με την επιβολή ποινής φυλάκισης πέντε ετών, όπως και οι Έρνστ Ζούντελ και Γκέρμαρ Ρούντολφ, που εκτίουν ποινές για τον ίδιο λόγο, βάση του νόμου περί άρνησης του Ολοκαυτώματος. Ανάλογοι νόμοι υπάρχουν στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Αυστρία (όπου φυλακίστηκε προσωρινά ο Ντέιβιντ Ίρβινγκ) και τη Σλοβακία, μεταξύ άλλων. Κατά καιρούς πολλοί έχουν διωχθεί, εξοριστεί ή καταδικαστεί, όπως ο Ρόμπερτ Φόρισον και ο Ρότζερ Γκαροντί στη Γαλλία, ο Ζίγκφριντ Βέρμπεκε στο Βέλγιο, ο Γιούργκεν Γκραφ και ο Γκαστόν Αρμάντ Αρμοντρούζ στην Ελβετία και οι Έρνστ Ζούντελ, Χανς Σμιτ και Γκέρμαρ Ρούντολφ στη Γερμανία.
Και κάτι τελευταίο: τα δύο μέτρα και δύο σταθμά των Ευρωπαίων νομοθετών, είναι πλέον εξόφθαλμα. Όποιος θέλει μπορεί να υβρίζει τα χριστιανικά ιδεώδη, να προσβάλλει τα σύμβολα της θρησκείας μας, όπως τον σταυρό, να βεβηλώνει εικόνες και να «φτύνει» τα όσια και ιερά του Έθνους. Όμως, δεν τιμωρείται βάση κανενός αντιρατσιστικού νόμου, όπως ο «ΕΚ». Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων δεν τιμωρείται, αντίθετα θεωρείται από κάποιους, «προοδευτικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου